Voorwaarden en condities

Lees alsjeblieft aandachtig de voorwaarden en condities die deze pagina bevat goed door, aangezien je achteraf niet voor verrassingen wilt komen te staan. En wij ook niet. Door in te schrijven voor toernooien, competities of wedstrijden die door FootGolf Holland worden georganiseerd, ga je akkoord met de hieronder beschreven voorwaarden.

Deze voorwaarden en condities zijn onder voorbehoud en worden de komende tijd aangevuld en geupdate.
Uiterlijk twee weken voor aanvang van het nieuwe seizoen gaan de voorwaarden en condities daadwerkelijk van kracht.

 

Privacy
Voor lidmaatschappen en evenementen vragen wij meestal jouw persoonlijke gegevens. Je persoons- en adresgegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derden.  Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat FootGolf Holland over jouw juiste persoonlijke gegevens beschikt. Daarnaast gebruiken we je gegevens om de nieuwsbrief toe te sturen, zal je af en toe een enquête ontvangen en wijzen we je op toernooien die in de toekomst zullen worden georganiseerd.

Organisatie
De organisatie is in handen van FootGolf Holland, tenzij een externe partij is aangesteld door FootGolf Holland. Als dat laatste het geval is, zal dat te allen tijde duidelijk van te voren kenbaar zijn. Op ieder toernooi zijn de FIFG spelregels van toepassing, tenzij local rules voor aanvang van het toernooi anders beschrijven. FootGolf Holland gaat er vanuit dat iedereen die deelneemt op de hoogte is van de spelregels.

Diskwalificatie
De organisatie heeft het recht spelers te diskwalificeren als daar aanleiding voor is. Dat kan als blijkt dat de speler in kwestie:

- geen handtekening heeft gezet op de ingeleverde scorekaart
- een andere score op de scorekaart heeft dan de livescore aangeeft
- voor, tijdens of na de wedstrijd onder invloed is van drugs en/of alcohol
- aggresief gedrag vertoont, verbaal of non verbaal
- op wat voor manier dan ook vals speelt

Betaling
Entreegelden voor toernooien, competities of andere wedstrijden dienen te allen tijde voor het toernooi te zijn overgemaakt naar de rekening van FootGolf Holland, tenzij schriftelijk akkoord gegeven is door één van de directieleden van FootGolf Holland voor contante betaling vóór of bij aanvang van het toernooi.

Bij inschrijving en betaling voor een toernooi, competitie of wedstrijd ben je akkoord gegaan met de voorwaarden en vervalt het recht op terugbetaling zodra de wedstrijd binnen 72 uur van start gaat. Bij internationale toernooien vervalt dat recht zelfs vanaf twee weken voor aanvang.


Alle rechten voorbehouden
Op het materiaal dat op deze site te vinden is rusten rechten van intellectuele eigendom. FootGolf Holland geeft geen toestemming om (kleine) delen van de site te kopiëren voor eigen gebruik en je mag de informatie niet openbaar maken of vermenigvuldigen zonder schriftelijke toestemming van FootGolf Holland. Mocht je menen een recht te bezitten op een beeld op deze site, neem dan contact op zodat jouw credits vermeld kunnen worden.

@daphnekoster We zouden het erg leuk vinden als je een x mee zou willen doen. We horen graag of je interesse hebt info@footgolfholland.com
10 months ago
@daphnekoster Op 6 mei vindt een FootGolf toernooi plaats in Amsterdam. We willen je graag in onze sport introduceren. Er zijn meer profs.
10 months ago
Morgen is er een FootGolf toernooi in #krimpenaandelek. Er zijn nog een paar plekken, starten om 15u. Wie doet mee?… https://t.co/Ay9brJtFXj
10 months ago
Er is nog plek voor drie teams op het NK Ambtenaren FootGolf. Welke gezellige en sportieve collega's durven dit aan… https://t.co/xVa6n0bR4a
10 months ago
@Johnheitinga We organiseren op 6 mei een FootGolf toernooi in Amsterdam. Meer profs doen mee. Doe je mee? info@footgolfholland.com
10 months ago