De voorronden

Wie mogen er allemaal mee doen?

Iedereen is van harte welkom. Het mooie aan FootGolf is dat ook iedereen het kan spelen. Jong of oud, ex profvoetballer of tv kijker. We wijzen een ieder er graag op dat profvoetballers bijvoorbeeld al drie keer op rij het Nederlands Kampioenschap niet hebben kunnen winnen. 


Moet ik lid zijn van FootGolf Holland, de KNVB of de NGF?

Nee, je hoeft van geen enkele bond lid te zijn of te worden.


Waar kan ik spelen?

 

Hoe weet ik zeker dat iedereen eerlijk speelt?

Bij FootGolf zijn er twee partijen die er voor zorgen dat er eerlijk gespeeld wordt. De eerste partij bent u zelf. We verwachten van onze deelnemers dat ze zich sociaal opstellen, volgens de regels spelen en de 'spirit of the game' respecteren. Om u daar een handje bij te helpen is er vanuit FootGolf Holland altijd begeleiding aanwezig om u te helpen met de scores, de spelregels en de etiquette.


Kan ik ook samen met mijn teamgenoten/collega's/vrienden spelen?

Ja, natuurlijk. U kunt bij uw inschrijving aangeven bij wie u in de groep wil zitten. Wij houden hier dan rekening mee bij de indeling. De standaard groepsgrootte is vier. Wanneer uw vriendengroep groter is dan vier zal u opgesplitst worden. 


Als ik met een grote groep kom spelen, kunnen we dan korting krijgen?

Hiervoor kunt u het beste een mail sturen naar info@footgolfholland.com


Ben ik verplicht om te spelen met geruite kousen, een korte broek en een polo?

Nee, dit bent u niet verplicht. Echter, we waarderen het enorm als u zich wel aan de kledingcode wilt houden. In ieder geval vragen we u niet in uw voetbaltenue op de golfbaan te verschijnen en er rekening mee te houden dat u op een golfbaan te gast bent.


Mag ik gewoon mijn voetbalschoenen dragen?

Nee, dit mag niet. De grote noppen die er onder deze schoenen zitten maken de golfbaan kapot. Het dragen van kunstgrasschoenen (met van die kleine nopjes) of sportschoenen is wel toegestaan.

@daphnekoster We zouden het erg leuk vinden als je een x mee zou willen doen. We horen graag of je interesse hebt info@footgolfholland.com
2 days ago
@daphnekoster Op 6 mei vindt een FootGolf toernooi plaats in Amsterdam. We willen je graag in onze sport introduceren. Er zijn meer profs.
2 days ago
Morgen is er een FootGolf toernooi in #krimpenaandelek. Er zijn nog een paar plekken, starten om 15u. Wie doet mee?… https://t.co/Ay9brJtFXj
2 days ago
Er is nog plek voor drie teams op het NK Ambtenaren FootGolf. Welke gezellige en sportieve collega's durven dit aan… https://t.co/xVa6n0bR4a
5 days ago
@Johnheitinga We organiseren op 6 mei een FootGolf toernooi in Amsterdam. Meer profs doen mee. Doe je mee? info@footgolfholland.com
5 days ago