Wedstrijdspelers opgelet: Kortingen beschikbaar

03 mrt 2015

De FootGolf-sport groeit niet alleen in de breedte, ook de wedstrijdtak van FootGolf is vol in ontwikkeling. Meer en meer spelers weten de weg naar de toernooien te vinden. En ook de groep internationaal actieve spelers groeit almaar. Om deze ontwikkeling te steunen bieden wij samen met enkele partners een lidmaatschap aan. 

Het is niet goedkoop om topsporter te zijn. Je moet naar de toernooien reizen, het inschrijfgeld betalen, kleding kopen en natuurlijk dient er ook getraind te worden. Echter, het plezier en fanatisme dat deze spelers uit stralen geeft energie. Het motiveert nieuwe spelers om zich in te schrijven bij de toernooien, onze vrijwilligers werken keihard om de evenementen tot een succes te maken en daarnaast tilt deze groep het spelniveau omhoog. Want als de een sterk speelt, wil de rest natuurlijk niet achter blijven.

Zoals gezegd willen wij graag nog op een extra wijze onze bijdrage leveren. Dat doen we middels een onderstaande aanbod:

 • 25% korting op de Capital Cup
  Van 05 tot en met 07 juni organiseren wij op Golfbaan Spaarnwoude een groot internationaal FootGolf evenement. Spelers van over de hele wereld komen naar Velsen toe. De inschrijfkosten bedragen 200 euro, maar met dit lidmaatschap bedraagt het inschrijfgeld nog maar 150 euro.
   
 • Gratis Voorronde Nederlands Kampioenschap
  Dé finale van het Nederlandse FootGolf seizoen is het Nederlands Kampioenschap. Je kan niet zo maar meedoen aan deze finale, je moet je eerst kwalificeren. Gedurende het jaar worden er circa 15 voorronden georganiseerd, verdeeld over het land. Met dit lidmaatschap op zak kan er een maal gratis deelgenomen worden aan een voorronde naar keuze.
   
 • Gratis oranje FootGolf Fever-polo
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • 10% korting op FootGolf Fever-kleding
  Het zal menig speler opgevallen zijn: een nieuw kledingmerk heeft zijn intrede gedaan in de FootGolf-sport. Het merk FootGolf Fever wil de kenmerkende geruite kleding bereikbaar en laagdrempelig aanbieden. De extra 10% korting zorgt er voor dat je eigenlijk geen reden meer hebt om deze kleding niet aan te schaffen.

 

Om dit lidmaatschap af te nemen dient u contact op te nemen via info@footgolfholland.com. Geef daarbij natuurlijk uw naam op, maar ook de maat waarin u de polo wenst te ontvangen. In geval van twijfel, kies dan de kleinste maat.

Vorige