Nederlandse Ranglijst verbetert

19 jan 2017

Met dank aan Tristan van de Kamp en Simon Wetzel heeft de Nederlandse Ranglijst een enorme verbetering ondergaan. Aan je positie is (voor sommigen helaas) niets verandert, maar aan de vormgeving wel. Wacht dus niet langer en bekijk het werk van deze jongens.

De Nederlandse ranglijst geeft weer welke spelers de afgelopen twaalf maanden het beste gepresteerd hebben, op de Nederlandse en internationale toernooien. Hoe beter de prestatie hoe meer punten de speler ontvangt, en hoe sterker het toernooi hoe hoger het maximaal te behalen puntenaantal is. Na de finale van het Nederlands Kampioenschap wordt de Onsweb trofee uitgereikt aan de speler die op dat moment bovenaan staat.

Doordat de FootGolf-wereld enorm in ontwikkeling is verandert onze Nederlandse ranglijst ook regelmatig. Komend seizoen zal er inhoudelijk weinig veranderen, maar de uitstraling van de ranglijst is nu wel enorm verandert. Simon Wetzel en Tristan van de Kamp bundelden hun krachten en hebben een fantastisch product gemaakt. Vanaf nu is behalve de huidige ranking ook te zien welke spelers al een ticket voor de NK-finale te pakken hebben, maar ook is een spelersprofiel in te kijken. Van elke speler is daarin opgenomen welke toernooien hij gespeeld heeft en wat zijn resultaten daar geweest zijn. Op dit moment loopt het archief terug naar begin 2016, maar we zijn voornemens resultaten uit eerdere jaren hier aan toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om per toernooi te kijken hoe de Nederlandse spelers het gedaan hebben. 

Kijk nu snel via deze link naar de nieuwe Nederlandse Ranglijst. 

Vorige