G FootGolf toernooi op 10 juni

03 apr 2017

Voor het eerst in onze geschiedenis organiseren we een FootGolf toernooi speciaal voor G-spelers. Dit toernooi zal plaats vinden op zaterdagochtend 10 juni, op golfbaan Spaarnwoude (nabij Amsterdam). De inschrijving is open voor alle G-sporters en begeleiders. De kosten worden door onze organisatie en sponsors gedragen.

 

Van donderdag 8 juni tot en met zondag 11 juni vindt op golfbaan Spaarnwoude het grootste en sterkste FootGolf toernooi ter wereld plaats, genaamd de Capital Cup. Op dit toernooi strijden meer dan 300 spelers uit ruim twintig landen om de ereplaatsen. Maar misschien wel veel belangrijker tijdens dit toernooi is het ontmoeten van nieuwe vrienden, het kennis maken met andere culturen en het beleven van een leuk weekend, ongeacht de uitslag.

Gedurende dit toernooi willen we alle andere in FootGolf geinteresseerden uitnodigen om kennis te maken met deze relatief nieuwe sport. Juist vanwege de mooie natuur, het feit dat er niet gerend hoeft te worden en er geen lichamelijk contact plaats vindt, maakt FootGolf interessant voor man & vrouw, jong & oud en valide of G-sporter.

Voor het eerst in onze geschiedenis hebben we besloten een gedeelte van dit toernooiweekend speciaal in te richten voor de G-sporter. Vanaf 10uur zijn de spelers welkom op de golfbaan. Er wordt gestart met een toelichting van de dag, waarna onder begeleiding van een echte topspeler de kneepjes van de sport worden aangeleerd. Daarna is het tijd om het zelf te proberen. Er liggen negen verschillende holes te wachten, varierend in lengte, met water en diverse hoogteverschillen. Ook staan er met enige regelmaat bomen en bosschages in de weg. Het belooft dan ook niet alleen een erg leuke maar ook een erg uitdagende activiteit te worden. Na afloop staat in het restaurant een hapje en een drankje klaar. En natuurlijk is er ook een prijsuitreiking.

Deze dag wordt kostenloos aangeboden door FootGolf Holland en diverse sponsors. Ook wordt het toernooi ondersteunt door de KNVB. Er staat u dus niets in de weg om u aan te melden. Dit kan door te mailen naar info@footgolfholland.com of door te bellen met Maurits van Tubergen Lotgering (06-42131581).

 

Vorige