NK Voorronde - Gouda (ZH)

29 jul 2017
Golfbaan IJsselweide, Gouda

Het Gouds Open FootGolf Kampioenschap is ook dit jaar als kwalificatietoernooi voor de finale van het Nederlands Kampioenschap aangewezen. Dit houdt in dat de drie beste spelers van dit toernooi een ticket krijgen voor finaledag, welke in september zal plaats gaan vinden. Wanneer bij de eerste drie spelers zitten die reeds een ticket op zak hebben verschuift het ticket naar de zesde plek enzovoorts. Dus opgepast...voor je het weet sta je tegenover de profvoetballers die dan ook aan de start verschijnen

Er worden in twee klassementen prijzen verdeeld:
A poule: leden van FootGolf Holland
B poule: Niet-leden van FootGolf Holland

De inschrijving staat open voor iedereen, jong en oud, geoefend en beginneling. Het is zelfs zo dat als je met vrienden inschrijft, we er voor zorgen dat je samen mag spelen. Meld dit duidelijk op het formulier. 

Op dit toernooi wordt door elke deelnemer 18 holes gespeeld, wat circa 3 uur in beslag zal nemen. De totaalscore van deze holes levert een resultaat op, dat verwerkt wordt in de einduitslag. Daarnaast wordt een play off gespeeld door de beste negen spelers uit het algemeen klassement en de beste drie spelers uit de B klasse. Alle spelers beginnen hierbij op nul schoten, en hebben dus allemaal evenveel kans om zich in de drie resterende holes naar de prijzen te spelen.

De inschrijfkosten bedragen €25,00 per persoon.

Het toernooi is tevens aangewezen als een WT50 toernooi. 

Voorlopig programma
Aanmelden     10.00
Speluitleg        10.30
Start                11.00
Einde              14.00

Start play off   14.15
Einde play off  15.00

Prijsuitreiking  15:30