NK Voorronde - Wijchen (GLD)

14 mei 2017
BurgGolf Wijchen

Net als vorig jaar staat ook in 2017 Wijchen weer op de kalender. Het betreft een voorronde van het NK FootGolf. Dit houdt in dat de beste drie spelers van dit toernooi een ticket krijgen voor finaledag, welke in september zal plaats gaan vinden.Indien een van de topspelers al een ticket heeft, zal deze opschuiven naar de eerst volgende speler die nog geen ticket heeft. 

De inschrijving staat open voor iedereen, jong en oud, geoefend en beginneling. Het is zelfs zo dat als je met vrienden inschrijft, we er voor zorgen dat je samen mag spelen. 

Daarnaast is dit toernooi gekwalificeerd als een World Tour 50 toernooi, wat inhoudt dat er voor de leden van FootGolf Holland én de World Tour maximaal 50 punten voor de wereldranglijst te verdienen zijn. 

Er worden in twee klassementen prijzen verdeeld:
A poule: Leden van FootGolf Holland
B poule: Niet-leden van FootGolf Holland

Op dit toernooi wordt door elke deelnemer 18 holes gespeeld, waarbij een ronde van 9 holes twee keer gespeeld wordt. Daarnaast worden de beste spelers uitgenodigd voor een finaleronde van 3 holes. De totaalscore van deze 18 holes levert een resultaat op, dat verwerkt wordt in de einduitslag. 


De kosten per persoon bedragen slechts 15,00 euro. 

Het programma ziet er als volgt uit:

Aanmelden vanaf       13.00
Speluitleg om             13.45
Start toernooi om       14.00
Einde toernooi om      17.00
Prijsuitreiking om        17.30