NK Voorronde - Strijen (ipv Almkerk)

20 aug 2017
Molenwegje 2, 3291 CG Strijen

Helaas lukt het niet om de geplande voorronde in Almkerk door te laten gaan. Om het toernooi-moment niet te laten vervallen hebben we ervoor gekozen om de Strijensche Golfclub weer aan te doen, als vervanger van het toernooi in Almkerk. De golfbaan in Strijen herbergt 18 holes, en heeft een uitdagende lengte. Het belooft dus een mooi strijd te worden, waarbij de inschrijving voor iedereen open staat.

De beste 3 spelers van dit toernooi een ticket krijgen voor finaledag, welke op 26 en 27 augustus zal plaats gaan vinden. Indien één of meer van deze spelers zich al eerder geplaatst had, verschuift het ticket naar nummer 6, 7 etc. Dit toernooi is overigens de laatste kans om je direct te plaatsen!

Er worden in twee klassementen prijzen verdeeld:
A poule: leden van FootGolf Holland
B poule: Niet-leden van FootGolf Holland

De inschrijving staat open voor iedereen, jong en oud, geoefend en beginneling. Het is zelfs zo dat als je met vrienden inschrijft, we er voor zorgen dat je samen mag spelen. Meld dit duidelijk op het formulier. 

Op dit toernooi wordt door elke deelnemer 18 holes gespeeld, wat circa 3,5 uur in beslag zal nemen. De totaalscore van deze holes levert een resultaat op, dat verwerkt wordt in de einduitslag. Daarnaast wordt een play off gespeeld door de beste negen spelers uit het algemeen klassement en de beste drie spelers uit de B klasse. Alle spelers beginnen hierbij op nul schoten, en hebben dus allemaal evenveel kans om zich in de drie resterende holes naar de prijzen te spelen.

De inschrijfkosten bedragen €25,00 per persoon.

Het toernooi is een WT100 toernooi. 

Voorlopig programma
Aanmelden     14.30 (vanaf ...)
Speluitleg        15.00
Start                15.30
Einde              19.00

Start play off   19.15
Einde play off  20.00

Prijsuitreiking  20.15