NK Voorronde - Spaarnwoude (NH)

20 mei 2017
Golfbaan Spaarnwoude, Velsen-Zuid

Wellicht de bekendste baan van Nederland, en misschien wel de wereld, is golfbaan Spaarnwoude. De combinatie tussen de 9 korte en de 9 wat langere holes maakt dit kwalificatietoernooi voor de finale van het Nederlands Kampioenschap een hele uitdagende. De beste drie spelers van dit toernooi krijgen een ticket voor finaledag, welke in september zal plaats gaan vinden.

Daarnaast is dit toernooi gekwalificeerd als een World Tour 100 toernooi, wat inhoudt dat er voor de leden van FootGolf Holland én de World Tour maximaal 100 punten voor de wereldranglijst te verdienen zijn. 

De inschrijving staat open voor iedereen, jong en oud, geoefend en beginneling. Het is zelfs zo dat als je met vrienden inschrijft, we er voor zorgen dat je samen mag spelen. 

Er worden in twee klassementen prijzen verdeeld:
A poule: Leden van FootGolf Holland
B poule: Niet-leden van FootGolf Holland

Op dit toernooi wordt door elke deelnemer 18 holes gespeeld. Daarnaast worden de beste spelers van beide categorien uitgenodigd om een finaleronde van 3 holes te spelen. De totaalscore van deze holes levert een resultaat op, dat verwerkt wordt in de einduitslag.

De inschrijfkosten bedragen €28,50 per persoon.


Voorlopig programma:
Aanmelden           13.00
Speluitleg              13.30
Start                      14.00
Einde                     18.30
Prijsuitreiking         19.00