NK Voorronde - Sint Nicolaasga

23 jul 2017
Legemeersterweg 16-18, 8527 DS Legemeer

Voor het allereerst in onze geschiedenis gaan we naar Friesland voor een toernooi. De baan in Sint Nicolaasga gebruikt de negen volledige lange golf holes, er moet dus bijna 3.000 meter gespeeld worden, verdeeld over drie holes. Zoiets hebben we niet in ons circuit. Vandaar dat we hem graag opgenomen hebben als voorronde van het NK FootGolf. Dit houdt in dat de beste 3 spelers van dit toernooi een ticket krijgen voor finaledag, welke in september zal plaats gaan vinden. Indien één of meer van deze spelers zich al eerder geplaatst had, verschuift het ticket naar nummer 6, 7 etc.


Er worden in twee klassementen prijzen verdeeld:

A poule: leden van FootGolf Holland
B poule: Niet-leden van FootGolf Holland

De inschrijving staat open voor iedereen, jong en oud, geoefend en beginneling. Het is zelfs zo dat als je met vrienden inschrijft, we er voor zorgen dat je samen mag spelen. Meld dit duidelijk op het formulier. 

Op dit toernooi wordt door elke deelnemer 9 holes gespeeld, wat circa 2 uur in beslag zal nemen. De totaalscore van deze holes levert een resultaat op, dat verwerkt wordt in de einduitslag. Daarnaast wordt een play off gespeeld door de beste negen spelers uit het algemeen klassement en de beste drie spelers uit de B klasse. Alle spelers beginnen hierbij op nul schoten, en hebben dus allemaal evenveel kans om zich in de drie resterende holes naar de prijzen te spelen.

De inschrijfkosten bedragen €25,00 per persoon.

 

Voorlopig programma
Aanmelden     09.00
Speluitleg        09.30
Start                10.00
Einde              12.15

Start play off   12.30
Einde play off  13.15

Prijsuitreiking  13.30