NK Voorronde - Rotterdam

13 aug 2017

Het toernooi zit helaas helemaal vol, het is hierdoor niet meer mogelijk om je in te schrijven. Indien u op de wachtlijst wilt komen te staan kunt u een mail met dit verzoek sturen naar info@footgolfholland.com.

Het FootGolf toernooi op Seve golfcenter is ook dit jaar als kwalificatietoernooi voor de finale van het Nederlands Kampioenschap aangewezen. Dit houdt in dat de drie beste spelers van dit toernooi een ticket krijgen voor finaledag, welke eind augustus zal plaats gaan vinden. Wanneer bij de eerste drie spelers zitten die reeds een ticket op zak hebben verschuift het ticket naar de zesde plek enzovoorts. Dus opgepast...voor je het weet sta je tegenover de profvoetballers die dan ook aan de start verschijnen

Er worden in twee klassementen prijzen verdeeld:
A poule: leden van FootGolf Holland
B poule: Niet-leden van FootGolf Holland

De inschrijving staat open voor iedereen, jong en oud, geoefend en beginneling. Het is zelfs zo dat als je met vrienden inschrijft, we er voor zorgen dat je samen mag spelen. Meld dit duidelijk op het formulier. 

Op dit toernooi wordt door elke deelnemer 18 holes gespeeld, wat circa 3 uur in beslag zal nemen. De totaalscore van deze holes levert een resultaat op, dat verwerkt wordt in de einduitslag. 

De inschrijfkosten bedragen €25,00 per persoon.

Het toernooi is tevens aangewezen als een WT50 toernooi. 

Voorlopig programma
Aanmelden     15.00
Speluitleg        15.40
Start                16.00
Einde              19.00

Prijsuitreiking  19:15