NK Voorronde - Crimpenerhout

29 apr 2017
C.G. Roosweg 9, 2931 Krimpen aan de Lek

Voor enkele speler is de baan in Krimpen aan de Lek een bekende baan, voor diverse spelers is het nog een verborgen parel. Er liggen achttien holes, waardoor een echte wedstrijdbaan verrezen is. Geen wonder dat deze baan opgenomen is als NK Voorronde. Dit houdt in dat de beste 3 spelers van dit toernooi een ticket krijgen voor finaledag, welke in september zal plaats gaan vinden. Indien één of meer van deze spelers zich al eerder geplaatst had, verschuift het ticket naar nummer 6, 7 etc.

Daarnaast is dit toernooi gekwalificeerd als een World Tour 100 toernooi, wat inhoudt dat er voor de leden van FootGolf Holland én de World Tour maximaal 100 punten voor de wereldranglijst te verdienen zijn. 

Er worden in twee klassementen prijzen verdeeld:
A poule: leden van FootGolf Holland
B poule: Niet-leden van FootGolf Holland

De inschrijving staat open voor iedereen, jong en oud, geoefend en beginneling. Het is zelfs zo dat als je met vrienden inschrijft, we er voor zorgen dat je samen mag spelen. Meld dit duidelijk op het formulier. 

Op dit toernooi wordt door elke deelnemer 18 holes gespeeld, wat circa 3 uur in beslag zal nemen. De totaalscore van deze holes levert een resultaat op, dat verwerkt wordt in de einduitslag. Daarnaast wordt een play off gespeeld door de beste negen spelers uit het algemeen klassement en de beste drie spelers uit de B klasse. Alle spelers beginnen hierbij op nul schoten, en hebben dus allemaal evenveel kans om zich in de drie resterende holes naar de prijzen te spelen.

De inschrijfkosten bedragen €25,00 per persoon, waarbij er eveneens voor een tweetal drankjes gezorgd zal worden. 

 

Voorlopig programma
Aanmelden     14.00
Speluitleg        14.30
Start                15.00
Einde              18.00

Start play off   18.30
Einde play off  19.15

Prijsuitreiking  19.30