NK Voorronde - Benthuizen (ZH)

22 apr 2017
Golfbaan Bentwoud, Benthuizen

De golfbaan in Benthuizen kenmerkt zich door veel meters, veel wind en veel water. Een echte uitdaging voor gevorderde en beginnende speler. Geen wonder dat deze baan ook weer opgenomen is als NK Voorronde. Dit houdt in dat de beste 3 spelers van dit toernooi een ticket krijgen voor finaledag, welke in september zal plaats gaan vinden. Indien één of meer van deze spelers zich al eerder geplaatst had, verschuift het ticket naar nummer 6, 7 etc.

Daarnaast is dit toernooi gekwalificeerd als een World Tour 50 toernooi, wat inhoudt dat er voor de leden van FootGolf Holland én de World Tour maximaal 50 punten voor de wereldranglijst te verdienen zijn. 

Er worden in twee klassementen prijzen verdeeld:
A poule: leden van FootGolf Holland
B poule: Niet-leden van FootGolf Holland

De inschrijving staat open voor iedereen, jong en oud, geoefend en beginneling. Het is zelfs zo dat als je met vrienden inschrijft, we er voor zorgen dat je samen mag spelen. Meld dit duidelijk op het formulier. 

Op dit toernooi wordt door elke deelnemer 18 holes gespeeld, wat circa 3 uur in beslag zal nemen. De totaalscore van deze holes levert een resultaat op, dat verwerkt wordt in de einduitslag.

De inschrijfkosten bedragen €25,00 per persoon, waarbij er eveneens voor een tweetal drankjes gezorgd zal worden. 

 

Voorlopig programma
Aanmelden     09.00
Speluitleg        09.15
Start                09.30
Einde              12.30
Prijsuitreiking  13.00