NK Voorronde Amsterdam

06 mei 2017
Golfbaan De Hoge Dijk, Amsterdam

Onze hoofdstad doen we dit jaar twee keer aan. Twee maanden terug waren we te gast op Amstelborgh, deze dag is het de beurt aan De Hoge Dijk in Amsterdam Zuidoost. Net als voorgaande jaren zal het toernooi ook dit jaar ook als kwalificatietoernooi voor de finale van het Nederlands Kampioenschap fungeren. Dit houdt in dat de beste drie spelers van dit toernooi een ticket krijgen voor finaledag, welke in september zal plaats gaan vinden.

Daarnaast is dit toernooi gekwalificeerd als een World Tour 100 toernooi, wat inhoudt dat er voor de leden van FootGolf Holland én de World Tour maximaal 100 punten voor de wereldranglijst te verdienen zijn. 

De inschrijving staat open voor iedereen, jong en oud, geoefend en beginneling. Het is zelfs zo dat als je met vrienden inschrijft, we er voor zorgen dat je samen mag spelen. 

Er worden in twee klassementen prijzen verdeeld:
A poule: Leden van FootGolf Holland
B poule: Niet-leden van FootGolf Holland

Op dit toernooi wordt door elke deelnemer 18 holes gespeeld, wat circa 3 uur in beslag zal nemen. Daarnaast spelen de beste 9 spelers  uit de A categorie en de beste 3 spelers uit de B-klasse nog een finaleronde van drie holes. De spelers die zich voor deze finale plaatsen beginnen de finale weer op nul schoten. 


Het voorlopige programma:
Verzamelen    14.00
Speluitleg        14.30
Start                15.00
Einde               18.00
Prijsuitreiking   19.00