NK Voorronde - Amersfoort

05 aug 2017
Golfbaan Hoogland, Amersfoort

DIT TOERNOOI ZIT VOL. HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN.
HET IS NOG WEL MOGELIJK OP EEN WACHTLIJST TE KOMEN, WAAR SPELERS KOMEN TE STAAN DIE OPGEROEPEN WORDEN ZODRA ER EEN AFZEGGING IS. DAARVOOR DIEN JE TE MAILEN NAAR INFO@FOOTGOLFHOLLAND.COM

 

Het is pas het tweede jaar dat we te gast zijn in Amersfoort, maar golfbaan Hoogland in Amersfoort is niet meer weg te denken. Op de ruim 2.000 meter liggen 18 FootGolf-holes. Het belooft dus een mooi strijd te worden, waarbij de inschrijving voor iedereen open staat.

De beste 3 spelers van dit toernooi een ticket krijgen voor finaledag, welke op 4 september zal plaats gaan vinden. Indien één of meer van deze spelers zich al eerder geplaatst had, verschuift het ticket naar nummer 6, 7 etc.

Er worden in twee klassementen prijzen verdeeld:
A poule: leden van FootGolf Holland
B poule: Niet-leden van FootGolf Holland

De inschrijving staat open voor iedereen, jong en oud, geoefend en beginneling. Het is zelfs zo dat als je met vrienden inschrijft, we er voor zorgen dat je samen mag spelen. Meld dit duidelijk op het formulier. 

Op dit toernooi wordt door elke deelnemer 18 holes gespeeld, wat circa 3 uur in beslag zal nemen. De totaalscore van deze holes levert een resultaat op, dat verwerkt wordt in de einduitslag. Daarnaast wordt een play off gespeeld door de beste negen spelers uit het algemeen klassement en de beste drie spelers uit de B klasse. Alle spelers beginnen hierbij op nul schoten, en hebben dus allemaal evenveel kans om zich in de drie resterende holes naar de prijzen te spelen.

De inschrijfkosten bedragen €25,00 per persoon.

Het toernooi is een WT100 toernooi. 

Voorlopig programma
Aanmelden     08.15
Speluitleg        08.30
Start                09.00
Einde              12.00

Start play off   12.30
Einde play off  13.15

Prijsuitreiking  13.30